SEO Content

Contentor on erikoistunut tuottamaan hyvää sisältöä verkkokäyttöön. Me tiedämme kuinka tärkeää ainutlaatuinen sisältö on, jotta teksti tulisi paremmin esiin hakumoottoreissa, kuten esimerkiksi Googlessa. Tämän vuoksi koulutamme suurta kirjoittajaryhmäämme SEO-sisällön kirjoittamiseen. On haastavaa kirjoittaa tekstejä SEO-sisällöllä ja tiedämme, että asiakkaillamme on erilaisia vaatimuksia ja edellytyksiä. Tarjoamme laajan valikoiman SEO-sisältöä, artikkelitekstejä sekä muita sisältö- ja tekstipalveluja. Keskitymme kirjoittamaan sisältöä pääasiassa kahdelle kohderyhmälle: hakukoneille ja verkkosivulla vierailijoille. Jokaisessa tekstissä otetaan huomioon sekä hakukone että inhimillinen lukija.

SEO-sisältö, verkkosisältö ja copywriting

Me Contentorilla tiedämme myös, että hinta on ratkaiseva tekijä, mistä johtuen yritämme tuottaa parasta laatua edullisiin hintoihin. SEO-sisältöhankkeet on jaettu kolmeen tasoon. Nämä eroavat ajassa ja taidoissa, joita niiden kirjoittamiseen tarvitaan. SEO-sisältö voi olla yksinkertaisia artikkeleita, jotka vaativat vain vähän tai ei ollenkaan tutkimista, tai vaativia artikkeleita, joissa on korkeat laatuvaatimukset ja jotka keskittyvät sekä hakumoottoreihin että lukijoihin. Vaativin SEO-sisältö on englanniksi Webcopy: tekstejä, joissa yhdistyvät perinteinen copywriting ja hakumoottorioptimoidut tekstit. Näin saadaan tekstejä, joissa on tehokas SEO-sisältö, mutta jotka ovat myös keskittyneet lukijan tarpeisiin. Nämä ovat kysytyimpien tekstien joukossa ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tuottaa sellaisia kilpailukykyisiin hintoihin.
Näin toimimme
Contentorilla on useita tuntipalkkalaisia, jotka kirjoittavat SEO-sisältöä, artikkeleita ja blogitekstejä. Henkilökuntaamme kuuluu kokeneita SEO-kirjoittajia sekä kirjoittajia, jotka ovat saaneet valikoivaa harjoitusta hakukoneoptimoitujen tekstien kirjoittamiseen. Meillä on asiakkaita useissa maissa ja tavoitteenamme on tulla Euroopan parhaaksi sisällön lähteeksi.
Erityisen content management -järjestelmämme ansiosta voimme käsitellä suuria hankkeita ja pitää yleiskustannukset alhaisina. Näin voimme tarjota edulliset hinnat ja toimittaa korkealuokkaista sisältöä.

Sisältöä eri kielillä

Contentor keskittyy Eurooppaan ja on erikoistunut eurooppalaisiin kieliin. Aloitimme Skandinaviassa ja olemme nyt suurin verkkosisällön ja muiden palvelujen tuottaja ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja suomeksi yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa näillä markkinoilla. Vuodesta 2011 lähtien tuotamme myös sisältöä ja artikkeleita puolaksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi, venäjäksi ja tietenkin myös englanniksi. Tämän ansiosta olemme yksi Euroopan johtavia sisällöntuottajia, mistä olemme hyvin ylpeitä.

Mikä on onnistumisemme takana?

Yhdellä Contentorin perustajista on taustana SEO, affiliate eli kumppanuusmarkkinointi sekä verkkokauppa, minkä ansiosta olemme itse kaikkein kriittisin asiakkaamme. Näin voimme varmistaa edullisia toimituksia, joissa on hyvä sisältö, käytämmehän jatkuvasti itse omaa tuotettamme. Tämä sekä pyrkimyksemme pitää kustannuksemme alhaisina on johtanut siihen, että voimme toimittaa suuria hankkeita ja tilauksia parhaaseen hintaan.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Olemme varmoja siitä, että voimme vastata sinun sisältötarpeitasi ja meillä on useita onnistuneita hankkeita ja kumppanuuksia sekä suurien että pienien yritysten kanssa. Ota yhteys meihin päästäksesi alkuun tai jos haluat tietää lisää SEO-sisältöjen hinnoista!