BLOGGAAMINEN

Blogit ovat tulleet uskomattoman suosituiksi viime vuosina ja yhä useammat yrittäjät ja yritykset ovat alkaneet bloggaamaan markkinoidakseen palvelujaan ja tuotteitaan. Mutta blogien lisääntyminen ja niiden suosion nousu on myös luonut uusia ongelmia ja kysymyksiä, kuten vaikeuksia ehtiä huoltaa ja päivittää niitä johtuen ajan tai resurssien puutteesta. Blogin pitäminen ajan tasalla on tärkeää, jotta lukijoiden kiinnostus pysyy vireillä. Bloggaaminen, tai haamukirjoittaminen, on näin ollen tullut yhdeksi Contentorin kysytyimmistä palveluista.

Etuja meidän kauttamme bloggaamisessa

Palvelu on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat houkutella lisää liikennettä blogiisi – tai jos sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa pitää blogiasi päivitettynä ja vastata kommentteihin. Meidän teknisellä alustallamme voidaan kommentit yksinkertaisesti julkaista suoraan blogissa RSS:n kautta, ilman manuaalista hallintaa sinun sivultasi.
Se, kuinka usein päivitämme blogin, riippuu tietysti aina asiakkaan toivomuksista. Tavallisesti kirjoittaja saa tehtäväkseen täyttää blogia jatkuvasti uusilla kommenteilla – tai ottaa kokonaan vastuun blogista. Tällaista palvelua kutsutaan haamukirjoittamiseksi. Säännöllinen huolto ja johdonmukaiset päivitykset eivät ainoastaan johda useampaan vierailijaan tai lukijaan, monet ”osumat” on myös yksi tärkeimpiä tekijöitä, kun valitaan sopivaa mainostilaa. Blogisi avulla voit saada lisätuloja mainostilan myymisestä.

Bloggaamisen ja muiden tarjoamiemme palvelusten erot

Bloggaaminen eroaa muista teksteistämme siinä, että erityinen oikolukija ei aina tarkista tekstejä käytännön syistä. Bloggaaminen eroaa myös muista palveluista, kun valitaan toimitustapa. Tekstit voidaan toimittaa joko Contentorin järjestelmään tai suoraan asiakkaan järjestelmään. Bloggaajamme ovat kokeneita kirjoittajia, jotka valitaan tarkoin kirjoittajaryhmästämme sen mukaan, kuinka paljon he osaavat ja tietävät kyseisestä aiheesta.

Salassapito

Tarjoamme tietenkin myös täyden salassapidon, mikä merkitsee sitä, että kukaan ei saa tietää, että uutisesi, blogikommenttisi ynnä muu vastaava teksti on Contentorin kirjoittajien tuottamaa.
Oletko kiinnostunut bloggaamisen aloittamisesta, mutta sinulla ei ole aikaa blogin jatkuvaan päivittämiseen? Ota meihin yhteys, niin me autamme sinua!