WebContent

Meidän näkökantamme SEO-teksteihin

Hakumoottorioptimointi nostaa online-toiminnan seuraavalle tasolle. Ilman SEO-tekstejä sivusi katoaisivat Internetin suureen viidakkoon.Kun SEO yhdistetään tehokkaasti lokalisoituun Verkkosisältöön, antaa se lyömättömän vaikutuksen. Contentor tarjoaa molemmat palvelut yhtaikaa, jotta sinun sivusi ja tuotteesi erottuisivat joukosta ja herättäisivät huomiota.Tekstien hakumoottorioptimointi ei tapahdu itsestään. Meidän yksilöllisten, hyviä tekstejä tuottavien kirjoittajiemme ansiosta voit saada Verkko- ja SEO-sisällön juuri sille tasolle kuin haluat. Tarjoamme niin yksinkertaisia SEO-tekstejä, jotka eivät vaadi tutkimuksia kuin myös vaativia Webcopy- ja copywriting-palveluja. Sanat ovat voimakkaita työkaluja ja me voimme taata ainutlaatuisia hakumoottorioptimoitujatekstejä. Me Contentorilla työskentelemme sisällön kanssa luodaksemme kokonaisvaltaisen elämyksenasiakkaillemme: hyvä ja ainutlaatuinen sisältö.”Hieman erilaisena” tekstitoimistona meillä on mahdollisuus tarjota kohtuuhintaista Verkkosisältöä ja
edullisia SEO-tekstejä. Meillä on verkosto kirjoittajia, joilla on aina kyseinen kieli äidinkielenä. Se yhdessä laaduntarkkailujärjestelmämme kanssa mahdollistaa korkealuokkaisten tekstien tuottamisen.

Verkkosisältö monella eurooppalaisella kielellä

Tarjoamme hakumoottorioptimoitua sisältöä monilla eri kielillä. Olemme erikoistuneet pohjoismaalaisiinkieliin; ruotsi, norja, tanska ja suomi, ja niiden lisäksi suuriin eurooppalaisiin kieliin, kuten saksa, englanti,ranska, espanja, venäjä ja puola. Työskentelemme myös pienempien kielien kanssa, kuten hollanti ja islanti.Olemme tietoisia siitä, että usein ei riitä pelkästään artikkelin kirjoittaminen – lokalisointi on myös tärkeää:jokainen teksti täytyy kirjoittaa oikeassa asiayhteydessä, sopivalla kielellä ja siihen kuuluva kulttuurihuomioon ottaen. Silloin astuu meidän oppinut ja ainutlaatuinen kirjoittajaryhmämme esiin.

Asiantuntemuksemme ja asiakkaamme

Asiakkaamme tulevat monilta eri aloilta kuten meidän kirjoittajammekin, minkä ansiosta voimme kirjoittaaartikkeleita lukuisilta eri aloilta. Vuosien kuluessa olemme erikoistuneet verkkokauppaan ja näin ollentyöskennelleet monien artikkeleiden ja tuotetekstien kanssa. Ymmärrämme hyvin kuinka verkkokauppatoimii ja sen ansiosta sinä voit asiakkaana nauttia yhteistyöstä meidän kanssamme. Useampikielisenverkkokauppasivun ylläpitämisessä on aina useita haasteita ja me pyrimme auttamaan sinua parhaammemukaan.

Meillä on järjestelmä, jonka ansiosta voimme organisoida tilaukset nopeasti ja yksinkertaisesti sekätoimittaa tekstit ja sisällön ajoissa riippumatta siitä, missä päin maailmaa kirjoittajamme ovat. Näin ollenvoimme luoda hyvää sisältöä miellyttävässä työympäristössä ja samanaikaisesti pitää hinnat alhaisina.

Tärkeää ottaa huomioon luotaessa hakumoottorioptimoitua sisältöä

Tiedämme, mitä vaaditaan hyvän Verkkosisällön ja SEO-tekstien tuottamiseen. Alkaen Contentorinperustamisesta vuonna 2008 olemme saaneet seurata alan kehittymistä ja Googlen voimakasta vaikutusta.

Olemme nähneet sen muuttuvan enemmän tai vähemmän merkityksettömästä sisällöstä lisääntyviinlaatuvaatimuksiin. Tämän vuoksi on meidän valikoimamme nykyään hyvin laaja ja vivahteikas – tiedämme eri asiakkaiden kysyvän erityyppisiä sisältöjä. Haluatko saada irti mahdollisimman paljon SEO-teksteistäsi? Siinä tapauksessa suosittelemme sinua huomiomaan seuraavat asiat:

 • Kohderyhmä?Määrittely tekstien lukijoista on aina eduksi – se auttaa meitä sovittamaan kielen lukijan mukaan.
 • Missä muodossa haluat tekstit?Joissakin tapauksissa ovat tavalliset tiedostot, kuten Excel- tai CSV-tiedostot, yksinkertaisimpia, kun taas

  joskus on helpointa hakea tekstit suoraan omasta Content Management -järjestelmästäsi tai tavallisina

  tekstitiedostoina. Mikä sopii sinulle?

 • Kuinka paljon sisältöä tarvitset?Jos kysymyksessä on koko kotisivun sisällön luominen, päätetään hinta sanojen lukumäärän mukaan. Jos

  kysymyksessä on verkkokauppasivusto, vaikuttaa kuvattavien tuotteiden lukumäärä hintaan. Joskus sivut ja

  alasivut vaikuttavat hintaan. Voimme yhdessä päättää, kuinka paljon sisältöä tuntuu loogiselta.

 • Haluatko kertatoimituksen vai jatkuvan toimitusprosessin?Meidän prosessimme on erilainen riippuen siitä, haluatko kaikki SEO-tekstit yhdellä kertaa vai pienempinä

  toimituksina viikoittain. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun, joka on paras mahdollinen meille

  molemmille.

Ota yhteys meihin päästäksesi alkuun

Yritämme pitää hintamme avoimina ja joustavina. Ota yhteys meihin, jos haluat tarkempia tietoja
hinnoistamme. Yksinkertaisen ja älykkään liikemallimme ansiosta on Contentor parempi kuin tavalliset SEO-virastot mitä tulee hintoihin ja laatuun. Ota yhteys meihin, jos tarvitset hakumoottorioptimoitua sisältöä – olemme varmoja, että meillä on sinulle ihanteellinen ratkaisu.