KÄÄNNÖS

Hyvät käännökset ovat A ja O yritykselle
Kääntäminen vaatii enemmän kuin vain kielitaitoa ja toimivia tietokoneohjelmia. On tärkeää myös osata tulkita vivahteita, mukauttaa sisältö toivotulle kohderyhmälle sekä käyttää hakumoottorioptimointia oikealla tavalla.
Contentor on ainutlaatuinen käännöstoimisto, joka tarjoaa käännöksiä edullisiin hintoihin. Tämän mahdollistaa se, että meillä on laaja verkosto osa-aikatyöntekijöitä, joilla on eri kieliä äidinkielenä. Sen sekä laatutarkkailumme ansiosta voimme varmistaa, että tekstit vastaavat sinun vaatimuksiasi.

Käännämme eurooppalaisille ja skandinaavisille kielille
Tarjoamme käännöksiä monille eri kielille. Tavallisimpia ovat käännökset englannista ruotsiksi, saksaksi ja tanskaksi sekä ruotsista suomeksi, mutta työskentelemme myös muiden kielien kanssa, kuten norja, ranska, puola, hollanti ja islanti. Tämän tyyppiset hankkeet vaativat kielitaitojen lisäksi lokalisointia – toisin sanoen tekstit tulee asettaa oikeaan asiayhteyteen ja oikea viesti tulee välittää sopivalla kielenkäytöllä oikealle kohderyhmälle.

Asiantuntemuksemme ja asiakkaamme
Koska asiakkaamme tulevat monilta eri toimialoilta, meillä on hyvä asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus tekstien kirjoittamisesta monilta ammattialoilta. Vuosien mittaan olemme erikoistuneet käännöksiin, lokalisointiin sekä tuotetekstien luomiseen. Sen ansiosta, että osaamme alan, olemme voineet kääntää työpanokset markkinahintoihin ja näin ollen helpottaneet hallintaa asiakkaille. Tiedämme, että sähköisen kaupankäynnin käsittelyssä eri kielillä on omat haasteensa ja me teemme kaikkemme helpottaaksemme prosessia mahdollisimman paljon.
Meidän mielestämme perinteinen käännösala ei vielä ole täysin siirtynyt digitaaliseen maailmaan, minkä ansiosta asiakkaalle tulee usein turhia kustannuksia. Tämän vuoksi olemme luoneet oman järjestelmämme, jonka ansiosta voimme työskennellä käännösten kanssa yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Meidän kätevä käsittelyjärjestelmämme antaa meille mahdollisuuden pitää useita työntekijöitä palkkalistoillamme, vaikka kaikki eivät olekaan saman katon alla. Näin voimme tarjota hyviä tekstejä, hyvät työolosuhteet työntekijöillemme, sekä pitää hinnat alhaisina ja luoda win-win -tilanne kaikille osapuolille.

Tärkeää huomioida käännöstehtävissä
Käännöstoimiston kanssa työskenteleminen on tietyissä tapauksissa välttämätöntä, kun yrityksen täytyy saada tuotetekstejä tai artikkeleita käännetyksi vieraalle kielelle. Joskus saattaa tuntua yksinkertaiselta kääntää esimerkiksi suomalainen teksti englanniksi, mutta se ei välttämättä olekaan niin yksinkertaista, sillä jokaisessa kielessä on omat hienonhienot vivahteensa. Jos halutaan luoda valitun kielen aito tunne, vaaditaan usein, että kääntäjällä on kieli äidinkielenään, kuten meidän kääntäjillämme ja kirjoittajillamme on.

Haluatko parhaan mahdollisen käännöksen?
Siinä tapauksessa suosittelemme sinua ottamaan huomioon seuraavat asiat:

Mikä on kohderyhmä?
Määrittely siitä, ketkä tulevat lukemaan tekstin on aina eduksi – se auttaa meitä mukauttamaan tekstin kohderyhmälle sopivaksi.
Missä muodossa haluat tekstit?
Joissakin tapauksissa on yksinkertaisinta käyttää tavallisia Excel- tai CSV-tiedostoja, kun taas joskus on kätevämpää hakea tekstit omasta Content Management -järjestelmästäsi tai tavallisina tekstitiedostoina. Mikä sopii sinulle parhaiten?
Kuinka suurista määristä on kysymys?
Kun on kyseessä sisällön luominen kokonaiseen kotisivuun, määräytyy hinta sanojen lukumäärän mukaan. Jos kyseessä on verkkokauppa, määräytyy hinta kuvattavien tuotteiden lukumäärän mukaan. Joskus hankkeessa on eri sivuja ja alasivuja, jotka vaikuttavat hintaan. Kaikki sivut eivät kuitenkaan aina ole välttämättömiä, vaan lisäävät turhaan kustannuksia.
Yksi käännös vai jatkuva prosessi?
Meidän työtapamme eroaa sen mukaan, onko kysymyksessä yksi hanke vai jatkuva prosessi. Ota yhteys meihin, löydämme varmasti ratkaisun, joka sopii molemmille osapuolille.
Olemme valinneet hinnoittelujärjestelmän, joka helpottaa sinua ymmärtämään, mitä käännöksemme sekä muut palvelumme maksavat. Meidän hintamme ovat huomattavasti alhaisemmat kuin perinteisten käännöstoimistojen hinnat, sillä meillä on älykäs liikemuoto, jossa ei ole turhia kiinteitä kuluja, kuten perinteisillä toimistoilla. Haluatko saada parhaan mahdollisen tuloksen edullisimpaan hintaan? Anna meidän auttaa sinua käännöksesi kanssa!
Ota meihin yhteyttä
Päästäksesi alkuun riittää, että otat meihin yhteyttä. Silloin saat myös lisätietoja hinnoistamme. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.